ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADIK

Her yıl mayıs ayının 2. Pazar günü anneler günü olarak kutlanır. Ancak bu yıl ramazan ayının erken başlaması dolayısıyla anneler gününü erken kutladık. Başımızın tacı olan ve ayaklarının altına cennetin serildiği annelerimizin kıymetinin  bir günle bilinemeyeceği ve her ne yaparsak yapalım onlara olan borcumuzu ödeyemeyeceğimizi biliyoruz ancak yine de bir gün olsun onlara hoşça zaman geçirtmek ve bizler için ne kadar değerli olduklarını bir kez daha dile getirmek istedik.

Katılımın oldukça yoğun olduğu özellikle anasınıfı velilerimizin büyük ilgi gösterdiği program şenlik havasında geçti. Şiir ve yazıların okunduğu, folklor gösterilerine yer verilen programımızda anasınıfı öğrencilerinin gösterileri büyük ilgi gördü. Anasınıfı velileri arasında düzenlenen "Çocuğuma Mektup"  yarışmasının birincisi Gülizar İBA, ve lise öğrencileri arası düzenlenen "Anneme Mektup" yarışmasının birincisi Betül TÜRKEL yazdıkları mektupları okudular. Programın sonunda yapılan hediye çekilişi ise heyecanlı anlara sebep oldu.

Program vesilesiyle tüm annelerimizin anneler gününü bir kez daha kutluyor, her birinin geleceğin birer anne adayı olan kız öğrencilerimizin de anneler gününü kutluyoruz.

06.05.2019 809

06-05-201906-05-201906-05-201906-05-201906-05-2019