OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

İLGİLİ KİŞİLERE

Değerli Velilerimiz ve Saygıdeğer Öğretmenlerimiz,

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 30 EKİM PAZARTESİ günü Bergama Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda  saat 11.00da yapılacaktır. Toplantı gündem maddeleri aşağıya çıkarılmıştır. Öğretmenlerimizin, velilerimizin Okul Aile Birliği çalışmalarına destek olması için toplantıya katılımlarını önemle rica ederim.

Ayşen DEDE

Gündem Maddeleri

-Açılış Yoklama

-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

-Okul Aile Birliği Başkanının genel kurul açılış konuşması

-Açık oyla divan başkanı ve iki yazman seçimi

-Okul Müdürünün konuşması

-Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması, görüşülmesi, ve İBRA'ya sunulması

-Denetim Kurulu raporunun okunması görüşülmesi, İBRA'ya sunulması

-Yönetim kurulunun seçilmesi ( 5 asil, 5 yedek)

-Denetim Kurulunu Seçilmesi ( 1 asil, 1 yedek)

- İhtiyaçların temini için gerekli harcamaların yapılması ve bağış kabul edilmesi için Yönetim Kuruluna oylama ile yetki verilmesi.

-Okulumuzun eğitim öğretim kalitesinin yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

-Sosyal Etkinlikler Kuruluna Üye Seçimi ( 2 asil 2 Yedek)

-Rehberlik ve Psikolojik Danışma Yürütme Kuruluna Üye Seçimi ( 1 asil 1 yedek)

-Dilek ve Temenniler

-Kapanış