OKUL TANITIMLARIMIZ SON HAFTADA DA DEVAM EDİYOR

Okul tanıtımlarımız son haftada da devem etti. Daha önce okullarında ziyaret ettiğimiz Zeytindağ Yılmaz Ortaokulu ve İsmailli Oratokulları 12 Haziran Çarşamba günü okulumuzu ziyarette bulundular.

Öncelikle okul tanıtımları ve okulun birimlerinin gezilmesiyle başlayan etkinlikte daha sonrasında pansiyonda tanıtım çalışmaları devam etti. Pansiyon birimlerinin gezilmesinin ardından "Grup Tanışma Etkinliği, Grup Etkinlikleri, Sinema Etkinlikleri" gerçekleştirildi. Pansiyonumuzda verilen yemekten sonra misafirlerimizi okullarına uğurladık. Tantım etkinliğine katılan hem eğlenip hem de okulumuzu tanıma fırsatı bulan öğrencilerimize ve her iki okulun öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

18.06.2019 441

18-06-201918-06-201918-06-2019